Namjoo Schefer nieuwe voorzitter N-VA Kinrooi

Op 13 maart 2019

We zijn blij dat we Namjoo als nieuwe voorzitter mogen voorstellen. Maak hier kort kennis met haar:

Ik wil een mooie bijdrage leveren aan een bruisend, veilig en comfortabel Kinrooi. In mijn beleving kan dit alleen door duurzaam, financieel evenwichtig en vooral verstandig te besluiten. Want wonen, werken, ondernemen en ontspannen moet voor alle leeftijden en leefvormen in onze gemeente aantrekkelijk en eerlijk zijn. Daarom zal ik in de eerste plaats onze gemeenteraadsleden helpen om een sterke oppositie te kunnen voeren. En zal ik daarnaast onze bestuursleden versterken in de organisatie van ons team.

Deze overtuiging draag ik ook in mijn dagelijks werk. Binnen de Democo Group ben ik verantwoordelijk voor het team dat zorg draagt voor een correcte en hoog kwalitatieve uitvoering voor onze klanten. Wij ontwikkelen private en publieke nieuwbouwprojecten waarbij de nadruk ligt op duurzaam bouwen met een hoge maatschappelijke betrokkenheid en met meer dan kwaliteit. Zowel professioneel als persoonlijk zijn deze waardes dan ook heel belangrijk voor mij. 

Mijn man Dirk Simons is geboren en getogen in Kessenich en het was ondenkbaar dat wij elders gingen wonen. Wij hebben dan ook hier onze thuis gebouwd voor zoon Ian (12) en dochter Bo (7). Dit betekent, zoals voor veel mama’s, dat mijn gezin mijn grootste hobby is en alle vrije tijd verdient en krijgt. Samen met mijn schoonouders om de hoek, wonen we hopelijk nog heel lang met drie generaties in onze gemeente. Ik kijk er dan ook naar uit om mee te bouwen aan een bruisend Kinrooi voor alle inwoners.

Tot gauw!

Namjoo Schefer

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is